’t Sorgh & Huis is een onafhankelijke landelijk werkende financiële dienstverlener. Wij helpen particuliere klanten met:

  1. Hypotheken
  2. Verzekeringen (leven & schade)
  3. Financieringen
  4. Sparen & beleggen
  5. Pensioenen
  6. Financiële planning

Wat doet ’t Sorgh & Huis voor u:

1. Inventariseren en adviseren
We beginnen op een door u gekozen plaats en tijdstip met een zeer gedegen inventarisatie van uw financiële situatie en uw financiële wensen en doelstellingen. Dan volgt een gericht advies dat aangeeft met welke financiële- en/of verzekeringsproducten u deze doelstellingen kunt realiseren. Dit advies nemen we samen met u door.

2. Bemiddelen
U kiest met onze hulp de juiste producten. Wij bemiddelen en vinden in overleg de best passende bank, verzekeraar, hypotheekverstrekker of vermogensbeheerder. Door onze goede contacten krijgt u altijd scherpe condities. Ook hierover geven we informatie en uitleg.

3. Afsluiten
Heeft u de keuze voor één of meer producten gemaakt dan helpen we bij het afsluiten daarvan. We controleren de polis- en andere gegevens en beoordelen of het product wel echt aansluit bij uw wensen. Snelheid en nauwkeurigheid, daar draait het om.

4. Service en onderhoud
Daarmee houdt het niet op. U kunt ook op ons rekenen voor service en onderhoud. Eenmaal per jaar nodigen wij u uit om samen te kijken naar eventuele wijzigingen in uw situatie of dat u wellicht nieuwe wensen heeft. Wij kunnen dan desgevraagd ons advies bijstellen en helpen u bij het maken van nieuwe keuzes. We zien u graag langer dan vandaag.

Is ’t Sorgh & Huis echt onafhankelijk?
Ja! Wij doen zaken met ruim 50 banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers en vermogensbeheerders. Wij zijn volledig vrij in onze advisering. We zijn op geen enkele wijze verplicht om uw producten op welk gebied dan ook bij een bepaalde bank, verzekeraar, hypotheekverstrekker of vermogensbeheerder onder te brengen. Zo behartigen we altijd en alleen uw belangen. Gewoon de best passende oplossing vinden, ongeacht waar.

Kwaliteit loont dankzij onze klanten
Wij voldoen aan alle wettelijke eisen om in verzekeringen en andere financiële diensten te mogen bemiddelen. Onze medewerkers worden maandelijks geschoold om hun kennis actueel en op zeer hoog niveau te houden. Diverse adviseurs beschikken over branche-erkenningen, zoals Erkend Hypotheekadviseur en Financieel Planner. Ons kennisniveau behoort dan ook tot het hoogste in de markt. Kwaliteit loont. Zeventig procent van onze nieuwe klanten komt bij ’t Sorgh & Huis op voorspraak van onze bestaande klanten. Telkens weer mogen we het bewijzen. Waarvoor uiteraard onze dank.